Joana Gomila - La Sardina

Joana Gomila - La Sardina

Sarrerak ikusi
Joana Gomila - La Sardina

Joana Gomila - La Sardina

La Llauna / La Lata. Online vía Zoom. Mapa ikusi


Online salmenta itxita.

Informazio gehiago jasotzeko ekitaldiaren antolatzailearekin harremanetan jarri.

Antolatzailearen datuak "Antolatzailea" eremuan daude.

Deskribapena

La Sardina et convida a una videotrucada amb Joana Gomila. Durant 45 minuts podràs xerrar, escoltar algunes de les seves cançons i deixar-te sorprendre per les seves propostes. 

 Quan va publicar Folk Souvenir, Joana Gomila va sacsejar el món de la música tradicional amb una manera de fer tan personal com atrevida. Hi ha hagut pocs discos que hagin capturat de manera tan fidel l’ànima mateixa de les tonades mallorquines, en part i paradoxalment, per la seva capacitat d’alliberar-les dels corsés i reimaginar-les des de punts de vista caleidoscòpics. 

En el seu nou treball, Paradís, Gomila parteix d’un nou format a duo amb Laia Vallès junt a qui, amb un so expansiu i transgressor (teclats, sintetitzadors, samplers), aprofundeix en l’esperit de recerca i experimentació que va donar impuls al seu debut a la vegada que n’eixampla el llenguatge sonor incorporant cançons de composició pròpia que ens obliguen a replantejar-nos tot el que sabíem d’ella i la mena d’artista que tenim davant. 


La Sardina te invita a una videollamada con Joana Gomila. Durante 45 minutos podrás charlar, escuchar algunas de sus canciones y dejarte sorprender por sus propuestas.

Cuando publicó Folk Souvenir, Joana Gomila sacudió el mundo de la música tradicional con una manera de hacer tan personal como atrevida. Ha habido pocos discos que hayan capturado de manera tan fiel el alma misma de las tonadas mallorquinas, en parte y paradójicamente, por su capacidad de liberarlas de los corsés y reimaginarlas desde puntos de vista caleidoscópicos.  

En su nuevo trabajo, Paradís, Gomila parte de un nuevo formato a dúo con Laia Vallès junto a quien, con un sonido expansivo y transgresor (teclados, sintetizadores, samplers), profundiza en el espíritu de búsqueda y experimentación que dio impulso a su debut. Al mismo tiempo, amplía el lenguaje sonoro incorporando canciones de composición propia que nos obligan a replantearnos todo lo que sabíamos de ella y el tipo de artista que tenemos delante. 

 

Sarbide politika

Els menors de 14 anys hauran d'estar acompanyats pel seu tutor legal, qui autoritza que la imatge del menor sigui visualitzada per artistes, organitzadors i participants a la videotrucada.

Los menores de 14 años deberán estar acompañados por su tutor legal, quien autoriza que la imagen del menor sea visualizada por artistas, organizadores y participantes en la videollamada.


Bideoa

Partekatu

Antolatzailea

La Sardina

Xehetasunak ikusi
Cookieek gure zerbitzuak eskaintzen laguntzen digute. Gure zerbitzuak erabiltzerakoan, cookie-erabilera onartzen duzu. Informazio gehiago